• Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Woonbeton in een winkel
In een openbare plaats zoals een kledingwinkel of restaurant kunt u eenvoudig even binnenspringen om onze kwaliteit in werken te aanschouwen.
Moderne Loftstijl
Woonbeton komt vanuit de grote lofts. De firma Glansbeton BVBA is zich meer en meer gaan specialiseren in kwalitatief werk af te leveren in woningen en kleinere plaatsen.
Gezond en ecologisch
Woonbeton is altijd sterk en solide, wij werken niet met 'plasticvloeren' maar met the real stuff, echte gepolierde beton. In dit opzicht is woonbeton een gezonde en ecologische vloerbedekking.
Woonbeton in een kasteel
Daar echte belgische blauwe steen vaak onbetaalbaar is, gaan veel kasteeleigenaars over naar antraciet gepolierde woonbeton. Doe zoals kasteeleigenaars en kies voor een woonbeton.

Voordelen van een woonbeton

Voordelen van een woonbeton

Alles heeft zijn nadelen en voordelen, maar woonbeton heeft toch een groot aantal voordelen waarmee je rekening mee mag houden. We overlopen eens wat wat de voordelen en de nadelen van woonbeton zijn.

Voordelen woonbeton.

De kostprijs van woonbeton is wellicht het grootste voordeel.  Bent u op zoek naar een strakke betaalbare vloer voor uw nieuwbouw of verbouwing, opteer dan voor een woonbeton. De prijs van woonbeton is afhankelijk van de dikte, kleur en moeilijkheid van de plaatsing maar in de meeste gevallen zal een woonbeton

vrij goedkoop uitvallen ten opzichte van meer traditionele bevloeringen.  Een van de voornaamste redenen hiervoor is dat indien je opteert voor een woonbeton je geen chappe meer moet laten plaatsen

Groene woonbetonEen woonbeton is eenvoudig in onderhoud, simpel opwassen met een PH-neutrale zeep, een woonbeton in een woning die een nabehandeling gehad heeft kan een zachte satijnglans hebben of wat matter zijn.  Dit is gewoon hoe de klant dit wil.  In een woonbeton worden altijd zaagsneden aangebracht, zo verminderen we het risico op barstvorming.  Deze zaagsneden kunnen na een tijd vol lopen met vuil, echter men kan deze eenvoudig opvullen met een elastische kit.  Op deze manier is een woonbeton zo goed als naadloos.

Een woonbeton kan in diverse kleuren uitgevoerd worden, kleurschakkkeringen maken deel uit van een woonbeton en deze kunnen we niet uitsluiten.  Echter u hebt een vloer dewelke uniek is, u vind geen twee dezelfde vloeren terug.  De combinatie van woonbeton met vloerisolatie en vloerverwarming is een ideale combinatie.  Een woonbeton is thermisch inert wat wil zeggen dat een betonvloer in de zomer fris aanvoelt en in de winter in combinatie met vloerverwarming niet koud aanvoelt.

Een woonbeton kan op één dag geplaatst worden, hetgeen een zekere tijdswinst is in vergelijking met andere vloeren (waar men eerst gaat chappe, dan een tijd moet wachten voordat men de tegels aanbrengt, dan even wachten voordat men gaat voegen).  Daags na de plaatsing van de woonbeton worden de krimpvoegen ingezaagd, en de vloer kan dan in gebruik genomen worden.

Een betonvloer plaatsen kan zowel bij nieuwbouw als renovatie. Als we alle voordelen samenvatten in één zin, dan komen we tot een hedendaags materiaal, dat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is en budgetvriendelijk blijft.

Nadelen woonbeton.

Het grote nadeel aan woonbeton is dat niemand je kan garanderen dat er geen kleine scheurtjes of barstjes zullen voorkomen. Bij vocht en temperatuurschommelingen kan dit wel eens gebeuren.  Indien de aannemer goede voorzorgen neemt (vensters afplakken/voldoende wapening/op tijd inzagen) kun je dit risico fel beperken, echter je kunt dit niet volledig weg nemen.  Een woonbeton is en blijft een natuurlijk materiaal en je moet hiermee dus kunnen leven. Als je je hieraan niet stoort, dan is een betonvloer wellicht een goede keuze voor jou.

Woonbeton doet het goed bij moderne woningen waarbij het interieur, net zoals de vloer, strak en glad is. Dit is een stijl dat niet voor iedereen is weggelegd.  Niet te vergeten is de gevoeligheid voor zuren en vetten. Indien er kans bestaat dat de vloer regelmatig in contact komt met zuren of vetten, zoals bijvoorbeeld in de keuken, dan breng je best een extra impregnatie aan die hier bescherming kan tegen bieden.  Wij hebben hiervoor een eigen product laten ontwikkelen wat heel goede resultaten geeft.

Woonbeton is tijdens zijn plaatsing zeer fragiel. Het moet gebeuren onder ideale omstandigheden en het uitharden mag ook niet gebeuren als er tocht is. Gebeurd de plaatsing van een woonbeton niet correct, dan bestaat er een realistische kans op barsten of scheuren of (weliswaar in mindere mate) een kans op schotelvorming waarbij de betonvloer lichtjes bol zal komen te staan.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Woonbeton in woonwarenhuis Ikea te Hasselt
Het vlinderen gebeurt in de plastische fase
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
dinsdag, 16 april 2024
JFBConnect not found. Please reinstall.